crucial-si-pro-veletrh-camescom-pripravil-nove-bile-pametove-moduly-ddr4-ballistix-sport-lt-white
Novinka Crucial si pro veletrh Camescom připravil nové bílé paměťové moduly DDR4 Ballistix Sport LT White

Crucial si pro veletrh Camescom připravil nové bílé paměťové moduly DDR4 Ballistix Sport LT White

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 8. 2015 17:00 2

Na veletrhu Comescom, který začíná již zítra v Kolíně nad Rýnem, bude k vidění řada novinek a to nejen v herním průmyslu, ale také v oblasti počítačových komponent. Například společnost Crucial si pro tento veletrh připravila představení nových DDR4 pamětí Ballistix Sport LT v bílém provedení.

Reklama

Nové paměti by měly být určeny spíše náročnějším uživatelům vzhledem k tomu, že běží na taktu 2400 MHz a budou k dostání v modulech s kapacitou 4 či 8 GB. K dostání samozřejmě budou různé sady pamětí s kapacitou až 32 GB. V září potom hodlá Crucial začít prodávat také 16GB moduly, které budou součástí setu s celkovou kapacitou 64 GB.

Crucial si pro veletrh Camescom připravil nové bílé paměťové moduly DDR4 Ballistix Sport LT White
i Zdroj: PCTuning.cz

 Paměti jistě potěší také casemoddery a uživatelé, kteří vlastní například základní desku Asus řady Sabertooth a všechny komponenty vzhledově slaďují, jelikož paměti mají na heatspreaderu natištěnou digitální kamufláž. K dispozici budou nově dvě barevná provedení a to bílé a tmavě šedé. Šedá varianta má černé PCB, zatímco nová bílá verze má bílý nejen okraj chladiče, ale také PCB. 

Ballistix Sport LT samozřejmě nabídnou i podporu profilů Intel XMP 2.0, pracovní napětí 1,2V a časování CL16 (16-16-16). Cena jednoho modulu pamětí Ballistix Sport LT White s kapacitou 4 GB by se měla pohybovat někde okolo 1 100 Kč. Za nejlepší sadu se čtyřmi 8GB moduly potom zaplatíme necelých 8 000 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama