grafika-asus-strix-r9-fury-miri-do-prodeje-jaka-je-cena
Novinka Grafika Asus Strix R9 Fury míří do prodeje. Jaká je cena?

Grafika Asus Strix R9 Fury míří do prodeje. Jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 7. 2015 18:00 27

Tchajwanská společnost Asus představila grafickou kartu Strix R9 Fury, která láká na vysoký výkon a zároveň nízké provozní teploty.

Reklama

Model Strix R9 Fury je vybaven novou generací chladiče DirectCU III se dvěma 10mm teplovodivými trubicemi, které jsou v přímém kontaktu s GPU a třemi ventilátory s lopatkami ve tvaru křídla. Podle výrobce nové chlazení překonává referenční systémy tím, že dosahuje během hraní až o 30 % nižších provozních teplot.

Grafika dále využívá automatizovanou technologii výroby Auto-Extreme a odolné komponenty Super Alloy Power II, které zvyšují efektivitu, snižují ztrátu výkonu, redukují nepříjemný zvuk při vyšším zatížení a také snižují teplotní dynamiku. Dále je vybavena i GPU výztuží a posílenou zadní deskou, která chrání grafické jádro a zabraňuje ohýbání PCB. Napájecí kaskáda má celkem 12 fází pro jádro a paměti.

Nechybí ani softwarový nástroj GPU Tweak II s funkcí XSplit Gamecaster pro intuitivní ladění výkonu a okamžité streamování her. S kartou získáte rovněž bezplatnou prémiovou licenci na 1 rok (v ceně 99 USD) na funkci XSplit Gamecaster, která umožňuje hráčům jednoduše streamovat nebo nahrávat hry pomocí překryvného panelu na herní obrazovce. Cena karty Asus Strix R9 Fury v Česku a na Slovensku je 17 290 Kč, resp. 624,90 euro s DPH.

Přednosti grafiky v kostce:

  • 1020 MHz - frekvence v režimu OC
  • DirectCU III se třemi ventilátory s lopatkami ve tvaru křídel (0 dB) 
  • Technologie Auto-Extreme s komponenty Super Alloy Power II
  • GPU Tweak II s funkcí XSplit Gamecaster 
  • 4 GB VRAM

Grafika Asus Strix R9 Fury míří do prodeje. Jaká je cena?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama