nove-tablety-samsung-galaxy-tab-s2-uz-lze-predobjednavat-i-v-evrope
Novinka Nové tablety Samsung Galaxy Tab S2 už lze předobjednávat i v Evropě

Nové tablety Samsung Galaxy Tab S2 už lze předobjednávat i v Evropě

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 7. 2015 06:00 3

V některých evropských e-shopech včetně několika tuzemských obchodů lze již nyní předobjednávat 8 a 9,7" provedení nového tabletu Galaxy Tab S2 z dílny společnosti Samsung.

Reklama

Oba modely nabídnou obdobnou výbavu a jsou k dostání ve dvou barevných provedení - černém a bílém. V řadě obchodů se zatím objevila pouze Wi-Fi verze, nicméně některé e-shopy nabízí také variantu s možností připojení ke 4G LTE sítím. Tato verze by se však měla do prodeje dostat o něco později.

Nové tablety Samsung Galaxy Tab S2 už lze předobjednávat i v Evropě
i Zdroj: PCTuning.cz

Přesto, že řada obchodů přijímá předobjednávky už nyní, na samotné zahájení distribuce si budeme muset počkat až na 3. září. Kdy do prodeje dorazí i LTE verze však zatím není jasné. U obou provedení si budeme moci vybrat také příplatkovou verzi s větším, 32GB úložištěm. Oba tablety nabídnou stejnou výbavu v podobě osmijádrového procesoru se čtyřmi jádry s taktem 1,9 GHz a čtyřmi jádry běžícími na frekvenci 1,3 GHz. Tomu sekundují 3 GB operačních pamětí. 

Mezi další výbavu se zařadí kupříkladu také zadní 8Mpx fotoaparát a čelní 2,1Mpx kamera. Oba modely se liší především velikostí displeje. První větší varianta má 9,7" a druhá menší 8" Super AMOLED displej. Rozlišením je u obou modelů stejné a to 2048 × 1536 pixelů. Jednotlivé velikostní verze se liší také kapacitou baterie. Ta větší je vybavená 5870mAh akumulátorem, zatímco menší je napájena baterií s kapacitou 4000 mAh. 

Nové tablety Samsung Galaxy Tab S2 už lze předobjednávat i v Evropě
i Zdroj: PCTuning.cz

Galaxy Tab S2 8.0 v provedení Wi-Fi je u nás v předprodeji k dostání za 11 700 Kč. 8" LTE verzi u nás seženeme za částku kolem 13 700 Kč. 9,7" tablet s Wi-Fi nás přijde na 14 000 Kč, zatímco za LTE variantu dáme přibližně 17 000 Kč. 32GB provedení budou přirozeně ještě dražší. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama