philips-hodla-vyuzit-veletrh-ifa-2015-k-predstaveni-nekolika-novych-monitoru
Novinka Philips hodlá využít veletrh IFA 2015 k představení několika nových monitorů

Philips hodlá využít veletrh IFA 2015 k představení několika nových monitorů

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 7. 2015 17:00 3

Na veletrhu spotřební elektroniky IFA 2015, který se koná od 4. do 9. září v Berlíně, bude k vidění řada novinek a nebude zde chybět ani firma Philips. Ta hodlá této příležitosti využít k představení několika nových monitorů, které pro Philips vyrábí značka MMD. 

Reklama

První novinkou, která bude na akci k vidění, by se měl stát první 34" monitor se zakřiveným displejem a panelem typu IPS od značky Philips. Kromě zakřivení, dobrých pozorovacích úhlů a slušné reprodukce barev, by měl displej tohoto monitoru zároveň nabídnout poměrně vysoké rozlišení 3440 × 1440 pixelů. Monitor polahodí také oku svým futuristickým vzhledem, ochranným sklem přes displej a tenkým rámečkem.

Philips hodlá využít veletrh IFA 2015 k představení několika nových monitorů
i Zdroj: PCTuning.cz

Na veletrhu IFA bude oficiálně představen také 27" monitor od Philips založený na typu panelu IPS-ADS, který by měl oslovit hlavně grafiky. Nabídne totiž plnou podporu barevného spektra Adobe RGB společně s technologií Quantum Dot IQ Colors. Přesnější informace, ani podobu monitoru, bohužel zatím neznáme. 

Poslední novinkou Philips v oblasti monitorů by se měl stát 24" model, který by se měl zaměřit zejména na šetrnost k očím. LCD totiž bude vybaveno nejen filtrem modrého světla, ale také základnou Ambiglow Plus, což je obdoba známého Ambilight. Tato technologie funguje zjednodušeně tak, že LED diody umístěné na základně nasvěcují okolí displeje v závislosti na právě zobrazovaném obsahu, což zajišťuje menší kontrast monitoru a jeho okolí a tudíž i lepší šetrnost k očím a zároveň zajímavý efekt. 

Philips hodlá využít veletrh IFA 2015 k představení několika nových monitorů
i Zdroj: PCTuning.cz

Na přesnější specifikace zmíněné trojice monitorů si patrně budeme muset počkat až na veletrh IFA 2015. 

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama