porid-si-grafickou-kartu-nvidia-geforce-a-ziskej-nejnovejsi-pokracovani-sagy-metal-gear-zdarma
Novinka Pořiď si grafickou kartu nVidia GeForce a získej nejnovější pokračování ságy Metal Gear zdarma

Pořiď si grafickou kartu nVidia GeForce a získej nejnovější pokračování ságy Metal Gear zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 7. 2015 16:00 7

Počínaje dneškem, každý zákazník, který si zakoupí grafickou kartu GeForce GTX, může prožívat dobrodružství světa Metal Gear zdarma. Na omezenou dobu bude hra Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bundlována k vybraným GeForce produktům. Nabídka zahrnuje jednak modely GeForce GTX 960, 970, 980 a 980 Ti, ale také notebooky s GeForce GTX 970M nebo 980M.

Reklama

Metal Gear je velmi oblíbenou herní sérií vždy nabízející perfektní příběh a spoustu zábavy. Loňská ochutnávka společnosti Konami, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, nám ukázala, na co se můžeme nyní těšit. Svět nového Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bude větší, výživnější a nebezpečnější.

Snake se po devíti letech probudí z komatu a zjistí, že ztratil spoustu svých schopností a že se na svobodu dostalo velké zlo. A co hůř, má amputovanou ruku a jeho jediným úkolem je dostat se z nemocnice, na kterou útočí vojáci… Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vychází na konzolích 1. září a 15. září pak dorazí i na PC.

Akce společnosti nVidia platí pouze po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob. Nabídku lze uplatnit jen u vybraných prodejců Alfa.cz, Alza.cz, CZC.cz a T.S.Bohemia.

Pořiď si grafickou kartu nVidia GeForce a získej nejnovější pokračování ságy Metal Gear zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama