logitech-mx-anywhere-2-wireless-mobile-mouse-mys-ktera-si-poradi-i-s-pruhlednym-povrchem
Novinka Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse: Myš, která si poradí i s průhledným povrchem

Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse: Myš, která si poradí i s průhledným povrchem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 7. 2015 10:00 8

Firma Logitech představila novou bezdrátovou myš s názvem MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse. Potěší kompaktními rozměry, klasickým rozložením tlačítek i kvalitním snímacím senzorem Darkfield, díky kterému zvládne přenášet přesně pohyb z průhledné skleněné podložky.

Reklama

Bezdrátová myš Logitech MX Anywhere 2 má dvojí možnost připojení k počítačům s operačními systémy Windows nebo Mac, a to konkrétně buď přes miniaturní přibalený přijímač Pico nebo prostřednictvím technologie Bluetooth. Navíc můžete myš spárovat až se třemi zařízeními současně a pak pouhým stiskem tlačítka Logitech Easy-Switch přepínat, na jakém přístroji ji budete chtít používat – takže můžete s volností pracovat na svém stolním počítači, notebooku nebo tabletu kdekoli: doma nebo na cestách.

Rolovací kolečko umístěné na hřbetu myšky využívá technologii rychlého posunu, takže můžete snadno a rychle prolétnout dlouhými dokumenty nebo webovými stránkami, a pak přepnout na režim posunu po jednotlivém zoubku rolovacího kolečka, když potřebujete, aby navigace vašeho pohybu byla co nejpřesnější.

Podobně jako u modelu MX Master je možné novinku MX Anywhere 2 také přizpůsobit osobním potřebám díky softwaru Logitech Options, který vám umožní používat ovládání pomocí gest na počítačích Mac, abyste mohli mít vše ještě lépe pod kontrolou. Dobíjecí baterie vydrží dle informací uvedených výrobcem pracovat až dva měsíce, lze ji samozřejmě kdykoli nahradit rezervními bateriemi, a stačí údajně jediná minuta dobíjení přes USB kabel, abyste ji mohli používat další dvě hodiny.

Očekává se, že bezdrátová mobilní myš Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse bude k dostání v Evropě od srpna za doporučenou maloobchodní cenu 2 290 Kč.

Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse: Myš, která si poradí i s průhledným povrchem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Logitech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama