apple-si-veri-u-vyrobcu-si-udajne-objednal-90-milionu-iphonu-6s-a-6s-plus
Apple Novinka Apple si věří. U výrobců si údajně objednal 90 milionů iPhonů 6S a 6S Plus

Apple si věří. U výrobců si údajně objednal 90 milionů iPhonů 6S a 6S Plus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 7. 2015 16:00

S novými spekulacemi okolo nových telefonů Applu se v posledních dnech roztrhl pytel. Ta nejnovější tvrdí, že si americký gigant u svých asijských dodavatelů objednal 90 milionů kusů iPhonů s displeji o velikosti 4,7 a 5,5 palce.

Reklama

Minulý rok Apple před vydáním iPhonů 6 a 6 Plus učinil objednávku 70 až 80 milionů kusů těchto modelů, přičemž tyto iPhony se staly vůbec těmi nejprodávanějšími v historii cupertinské firmy. Chystaná generace smartphonů by měla dosavadní rekordy ještě vylepšit.

Ačkoli až doposud verze „S“ u iPhonů většinou přinesla pouze drobná vylepšení, letos by se to mohlo změnit. Hovoří se totiž nejen o výkonnějším procesoru a lepším fotoaparátu, ale i o nasazení technologie Force Touch, jež by měla přinést nový rozměr ovládání. Displej příštího iPhonu by s pomocí této vymoženosti měl rozpoznat sílu dotyku a podle toho vyvolat různé akce. Premiéru si technologie ForceTouch odbyla v trackpadu 12palcového MacBooku a později také v hodinkách Watch.

Pokud Apple zachová tradici, budou nové iPhony 6S a 6S Plus představeny v září a v České republice se začnou prodávat zhruba o měsíc či dva měsíce později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama