revobot-technologicka-hracka-ktera-by-mohla-nahradit-segwaye
Novinka RevoBot: Technologická hračka, která by mohla nahradit Segwaye

RevoBot: Technologická hračka, která by mohla nahradit Segwaye

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 7. 2015 14:00 7

Na IndieGoGo se objevil zajímavý projekt. Jedná se o pokročilé zařízení RevoBot, které by podobně jako vozítko Segway mohlo nahradit chůzi.

Reklama

Se Segwayem má RevoBot společné i další věci. Tak například poměrně snadnou ovladatelnost zařízení, do níž podle autorů proniknete přibližně do 15 – 20 minut. RevoBot se ovládá jednoduchými náklony a pohyby v požadovaném směru.

RevoBot: Technologická hračka, která by mohla nahradit Segwaye
i Zdroj: PCTuning.cz

 

RevoBot váží cca 10 kilogramů a je zkonstruován na to, aby uvezl váhu až 104 kilogramů a to až 16 – 19 kilometrů daleko. Maximální možná vyvinutá rychlost RevoBotu je 12 km/h, přičemž tyto hodnoty jsou závislé na povaze terénu i na zatížení Revobotu.

Kromě ovládací plošinky a dvou koleček je RevoBot vybavený baterií (na maximum ji nabijete do dvou hodin), reproduktory pro hlasité přehrávání hudby a technologií Bluetooth, skze níž zařízení můžete propojit se svým mobilem a pouštět si na něm písničky ze smartphonu. 

RevoBot bude k dispozici hned v několika barevných provedení a to za cenu 1200 - 1900 dolarů (cca 29 - 49 tisíc korun). Na stránkách crowdfundingové kampaně, která mimochodem už dávno pokořila požadovanou částku, si nyní můžete koupit jeden z později odeslaných RevoBotů a to za cenu 665 dolarů (16 tisíc korun), respektive 1175 dolarů (28 tisíc korun) za dva kusy zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama