humble-bundle-nabizi-balik-her-od-bohemia-interactive-za-par-korunek
Novinka Humble Bundle nabízí balík her od Bohemia Interactive za pár korunek

Humble Bundle nabízí balík her od Bohemia Interactive za pár korunek

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

11. 7. 2015 12:00 1

Na Humble Bundle se objevila slevová akce na skvělé hry od vývojářského studia Bohemia Interactive. Pokud patříte mezi vášnivé hráče FPS her, jásejte! A vy ostatní se nebojte, i pro vás se v nabídce možná něco najde.

Reklama

Za cenu, kterou si určíte sami (minimálně však za jeden dolar), dostanete hry Arma 2, Take On Helicopters Bundle, UFO: Afterlight, Alpha Prime, Arma: Gold Edition, Fish Fillets 2 + jednu zatím neuveřejněnou hru, která se do nabídky přidá až v průběhu následujícího týdne.

Humble Bundle nabízí balík her od Bohemia Interactive za pár korunek
i Zdroj: PCTuning.cz

Pakliže budete štědřejší a zaplatíte více, než je průměrná aktuálně zaplacená částka na jednoho zákazníka (nyní 4,64 dolaru), potom navíc dostanete i Arma Tactics, Arma 2: Operation Arrowhead, Arma 2: British Armed Forces, Arma 2: Military Company, Arma 2: DayZ Mod (vytvořený Deanem Hallem) + jednu další hru, která opět bude uveřejněna až v průběhu následujícího týdne.

Jestliže pak zaplatíte cenu 20 a více dolarů, k výše zmíněným hrám vám přibude ještě zajímavý počin Take On Mars (Early Access). A to stále není všechno. Chcete-li mít na Steamu úplně celou sbírku her od Bohemia Interactive, potom můžete! Stačí zaplatit 100 a více dolarů a je vaše.

Akce na hry od Bohemia Interactive bude trvat dalších 5 dní. Část výtěžku daruje Humble Bundle na charitativní účely. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama