alcatel-onetouch-pop-2-5-premium-hd-displej-snapdragon-410-a-podpora-lte-za-4-490-kc
Novinka Alcatel OneTouch POP 2 (5) Premium: HD displej, Snapdragon 410 a podpora LTE za 4 490 Kč

Alcatel OneTouch POP 2 (5) Premium: HD displej, Snapdragon 410 a podpora LTE za 4 490 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 7. 2015 15:30 2

Do stále oblíbenější kategorie smartphonů s displejem s HD rozlišením, které mají podporu rychlého internetu LTE a nabízejí se za dostupnou cenu, vysílá svého zástupce i značka Alcatel OneTouch. Model POP 2 (5) Premium je na českém trhu k dispozici ve vulkánově černé nebo celobílé barevné variantě.

Reklama

Novinka reprezentující řadu POP zaujme pětipalcovým displejem i jemnou texturou zadního krytu, která zabraňuje ulpívání otisků prstů a nečistot. Tempo zařízení udává čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 s taktem 1,2 GHz, který se opírá o 1 GB operační paměti. Tento tandem nabízí dostatek výkonu pro systém Adroid 5.0 i náročnější multitasking nebo hry.

Fotoaparát na zadní straně má rozlišení 8 Mpx a zvládne natáčet Full HD videa. Navíc disponuje i stabilizací, která eliminuje rozostření záznamu při natáčení. Při fotografování a prohlížení fotek oceníte funkci přiblížení jedním prstem. Přední 2Mpx kamerku zase využijete pro videohovory přes Skype, nebo pořizování selfie.

Díky podpoře LTE umožňuje POP 2 (5) Premium streamování videí, plynulé hraní online her nebo bleskové stahování dat s rychlostí až 150 Mb/s, a to takřka odkudkoli, kde je k dispozici LTE. Pomocí funkce Download Booster navíc můžete stahování dat ještě zrychlit současným využitím WiFi a LTE sítí.

Ve smartphonu najdete také řadu předinstalovaných aplikací. Zejména začínající uživatelé tak nemusí nic hledat a okamžitě mohou být ve spojení s přáteli prostřednictvím aplikací, jako je Facebook, WhatsApp nebo Viber. Praktický je také software KingSoft Office umožňující otevírání a úpravu kancelářských souborů. Další tisíce aplikací nebo her si můžete kdykoli stáhnout prostřednictvím Obchodu Play od Googlu. K tomu slouží vnitřní úložiště telefonu o velikosti 8 GB, které snadno rozšíříte pomocí slotu na microSD karty s kapacitou až 32 GB.

Telefon POP 2 (5) Premium Edition se systémem Android 5.0 Lollipop se prodává za 4 490 Kč, resp. 159,90 euro včetně DPH.

Specifikace:

  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 410, čtyřjádrový 1,2 GHz
  • Displej: 5″ (rozlišení 1280 x 720 pixelů), TFT 16 milionů barev, kapacitní, dotykový
  • Operační systém: Android Lollipop 5.0
  • Zadní fotoaparát: 8 Mpx s automatickým ostřením, LED blesk, geo-tagging HDR, funkce panorama, noční režim, sportovní režim, detekce úsměvu, sekvenční snímání, samospoušť, čtyřnásobný digitální zoom, čtečka QR kódů, EIS stabilizace videa, streamování videa
  • Přední kamera: 2 Mpx
  • Paměť: 8 GB ROM + 1 GB RAM – podpora MicroSD až 32 GB
  • Baterie: 2500 mAh, doba nabíjení 4 h
  • Rozměry: 141 × 71,5 × 8,9 mm
  • Hmotnost: 151 gramů
  • Barvy: černá, bílá

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama