trust-spousti-prodej-bezdratoveho-party-reproduktoru-fiesta-plus
Apple Novinka Trust spouští prodej bezdrátového párty reproduktoru Fiësta Plus

Trust spouští prodej bezdrátového párty reproduktoru Fiësta Plus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 7. 2015 14:00

Firma Trust uvádí na trh bezdrátový reproduktor Fiësta Plus. Nástupce modelu Fiësta Wireless Speaker nabízí výkon 40 W, bezdrátový přenos zvuku, vstup pro kabelový mikrofon, separátní ovládání hlasitosti a vestavěnou baterii s výdrží až 50 hodin přehrávání na jedno nabití.

Reklama

Mobilní bezdrátový reproduktor Fiësta Plus je vyveden ve tvaru kvádru s rozměry 390 × 410 × 260 mm. Pevná konstrukce černé barvy je vyhotovena ze zpevněného plastu a doplněna o kovové prvky na hranách a chromované zaoblené rohy zamezující poškození. Snadný přesun reproduktoru zajišťují dvě gumová kolečka, teleskopické držadlo na zadní straně a dva otvory po bocích. Na vrchní straně se nachází vestavěný držák tabletů a chytrých telefonů.

Na přední straně repráčku najdeme ovládací panel obsahující konektory pro připojení kabelového mikrofonu, stereo vstup Aux-in a USB umožňující nabíjení připojeného mobilního zařízení. Fiësta Plus disponuje kromě hlavního ovladače hlasitosti také dalšími dvěma separátními k mikrofonu a stereo vstupu. Nechybí tlačítko pro snadné spárování přes bluetooth s informační diodou a LED indikátory stavu baterie.

Reproduktor nabízí zvukový výkon 40 W a je kompatibilní s jakýmkoli audio zařízením. Bezdrátový dosah činí 10 m. Na jedno nabití vestavěného akumulátoru vydrží až 50 hodin úsporného přehrávání a 5 hodin na maximální hlasitost. Dobíjení probíhá ze standardní elektrické sítě.

Součástí balení je mikrofon s propojovacím kabelem, audio kabel „3,5mm jack – 2x cinch“ a napájecí kabel.

Fiësta Plus Wireless Party Speaker je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 6099 Kč s DPH pro Českou republiku a 219,99 eura s DPH na Slovensku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama