zname-vybavu-smartphonu-motorola-moto-g-2015
Novinka Známe výbavu smartphonu Motorola Moto G (2015)

Známe výbavu smartphonu Motorola Moto G (2015)

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 6. 2015 21:00 5

Na internetu se objevily nové informace o smartphonu Moto G 2015. Pokračovatele úspěšné série levných a přitom velmi zajímavých zařízení společnosti Motorola si můžete prohlédnout na několika fotografiích a videu. Prozrazeny byly také specifikace.

Reklama

V pořadí již třetí generace chytrého telefonu Moto G pomalu klepe na dveře, pojďme si proto nyní přiblížit, co od telefonu můžeme očekávat. Novinka z dílen výrobce, kterého loni koupilo čínské Lenovo, bude vybavena displejem s úhlopříčkou 4,97 palce a HD rozlišením 1 280 × 720 bodů. V tomto ohledu se tedy žádné změny oproti současné generaci nedočkáme. Vylepšením naopak projde fotoaparát, který bude mít třináctimegapixelové místo osmimegapixelového rozlišení. Přední kamerka si polepší ze dvou na pět megapixelů.

V útrobách nové Motoroly najdeme tikat procesor Qualcomm Snapdragon 410 s taktem 1,3 GHz všech čtyř jader a grafický čip Adreno 306. Nikterak špičkovému smartphonu by to mělo bohatě stačit. Operační paměť bude 1 GB, uživatelská paměť pak jen 8 GB. Komu by to bylo málo, podporovány budou paměťové karty.

Telefon s podporou rychlého internetu LTE zavítá do prodeje s téměř čistým Androidem 5.1.1 Lollipop. Otázkou je kdy a za kolik.

Fotografie:

 

 

Video:

Zdroj: AP

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama