microsoft-uvede-na-trh-limitovanou-edici-xbox-one-s-motivem-forza-motorsport-6
Novinka Microsoft uvede na trh limitovanou edici Xbox One s motivem Forza Motorsport 6

Microsoft uvede na trh limitovanou edici Xbox One s motivem Forza Motorsport 6

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

25. 6. 2015 18:30

Pokud patříte mezi zatvrzelé fanoušky série závodních her Forza Motorsport a zvažujete nákup herní konzole Xbox One, jistě by Vás mohla zaujmout speciální limitovaná edice herní konzole od Microsoftu, která na sobě nese motiv hry. 

Reklama

Během herní výstavy E3 2015 nám Microsoft Studios naservírovalo několik nových herních titulů, mezi něž se řadí také již šesté pokračování závodní hry Forza Motorsport. Microsoft si k příležitosti brzkého vydání hry pro fanoušky série připravil dokonce i speciální edici herní konzole Xbox One, pro níž je hra primárně určena. 

Microsoft uvede na trh limitovanou edici Xbox One s motivem Forza Motorsport 6
i Zdroj: PCTuning.cz

Jelikož je hlavním motivem hry tmavě modrý Ford GT, stejnou barvu použil Microsoft i na samotné konzoli. Na její levé straně je navíc jednobarevný povrch doplněn o rychlé pruhy a o logo hry Forza Motorsport. V podobném duchu se pak nese také ovladač. 

Konzoli v této limitované edici lze již nyní předobjednávat za cenu 399 dolarů (v přepočtu 9 700 Kč), přičemž pokud se některé kusy dostanou i na náš trh, mohla by se jejich cena vyšplhat až k 12 000 Kč. Datum jejího vydání je naplánováno na 15. září, tedy na den, kdy vyjde i samotná hra. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama