asus-zenfone-2-vstupuje-na-nas-trh-jaka-je-cena
Novinka Asus ZenFone 2 vstupuje na náš trh. Jaká je cena?

Asus ZenFone 2 vstupuje na náš trh. Jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 6. 2015 13:00 13

Asus uvádí na český trh nejvybavenější variantu svého smartphonu ZenFone 2. Uživatele láká nejen na povedený design a kvalitní fotoaparát, ale i velký displej a podporu rychlého internetu LTE.

Reklama

Telefon ZenFone 2 se vyznačuje oblou zadní stranou, která úspěšně imituje broušený kov. Tlačítka ovládání hlasitosti se podobně jako u některých smartphonů LG nacházejí pod fotoaparátem na zadní straně. K probuzení telefonu stačí jen poklepat na dotykovou obrazovku.

Vlajková loď řady ZenFone nabízí vysoký výkon, který obstarává 64bitový procesor Intel Atom Z3580 podporovaný obří porcí RAM o velikosti 4 GB. O rychlé a bezproblémové připojení k internetu přes mobilní LTE sítě se stará modem Intel LTE-Advanced, který podporuje všechny frekvence LTE využívané českými mobilními operátory.

ZenFone 2 využívá třináctimegapixelovou kameru s technologií PixelMaster. Zadní fotoaparát s clonou f/2.0 umožňuje rychlé pořizování ostrých snímků ve vysokém rozlišení. Disponuje i nočním a HDR režimem a vylepšeným softwarem pro focení v jakýchkoli světelných podmínkách. Pro detailní nastavení expozice je připraven manuální režim fotoaparátu. Přední kamerka má rozlišení 5 Mpx a slouží k pořizování selfie fotografií. Pro větší skupiny se nabízí i režim Selfie Panorama.

Zenfone 2 disponuje baterií o kapacitě 3 000 mAh, která zajistí dostatek energie na celý den. Praktická je také technologie rychlého nabíjení, která výrazně zkracuje dobu, během níž musí být telefon připojen k nabíječce.

Cena Zenfonu 2 ZE551ML se 64GB úložištěm je 10 990 Kč, 32GB varianta je v prodeji za 9 990 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama