krasne-chytre-hodinky-od-alcatelu-jdou-do-prodeje
Apple Novinka Krásné chytré hodinky od Alcatelu jdou do prodeje

Krásné chytré hodinky od Alcatelu jdou do prodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 6. 2015 21:00 7

Alcatel OneTouch zahájil v Česku a na Slovensku prodej svých chytrých hodinek Watch. Ty jsou určeny všem, kteří nedají dopustit na tradiční vzhled hodinek, ale vyžadují současně spoustu chytrých funkcí.

Reklama

Novinka na poli nositelné elektroniky je kompatibilní s chytrými telefony s operačním systémem Android i iOS, a kromě zobrazování aktuálního času zvládne také příjem notifikací, ovládání fotoaparátu a hudby v mobilu nebo měření fitness aktivit.

Na přední straně designově povedených hodinek se nachází 1,22" kruhový displej s dosud nespecifikovaným rozlišením, jenž dokáže zobrazit 262 barev. Hnacím motorem nevelkého zařízení, které se vejde na každé zápěstí, je čip STM429 od STMicroelectronics. Vestavěný akumulátor disponuje kapacitou 210 mAh a na plnou kapacitu jej dobijete za jednu hodinu. Praktickým doplňkem je USB konektor pro dobíjení zabudovaný přímo do pásku hodinek, takže odpadá nutnost nosit s sebou speciální nabíjecí základnu, a vystačíte si tak s běžnou USB dobíječkou nebo USB portem v počítači.

Hodinky jsou odolné vůči prachu a vodě  (IP67) a kompatibilní se smartphony Alcatel OneTouch řady Hero, Pop a Idol (včetně nové vlajkové lodi Idol 3), stejně jako se všemi ostatními telefony, které využívají operační systémy Android 4.3 a novější, případně iOS 7 a novější, a disponují současně rozhraním Bluetooth 4.0 nebo novějším. Watch budou dostupné ve dvou variantách, které se od sebe liší barevným provedením a délkou pásku. V Česku a na Slovensku se začnou hodinky prodávat v nejbližších dnech za cenu 3 490 Kč, resp. 124,90 € s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama