nova-aplikace-od-applu-zajisti-prenos-dat-z-androidu-do-ios
Apple Novinka Nová aplikace od Applu zajistí přenos dat z Androidu do iOS

Nová aplikace od Applu zajistí přenos dat z Androidu do iOS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 6. 2015 21:00 2

Na včerejší tiskové konferenci v Moscone Center americká společnost Apple představila také aplikaci s názvem Move to iOS, která slouží k ulehčení přechodu z Androidu na iOS.

Reklama

Celé to funguje jednoduše: Uživatel si musí aplikaci nainstalovat na svůj telefon s Androidem a rovněž na nový iPhone, do kterého plánuje data přenést. Přenos informací mezi zařízeními je realizován bezdrátově, tedy telefony nemusíte propojovat kabely.

Move to iOS umí přenést kontakty, historii zpráv, fotky a videa, webové záložky, mailové účty, kalendáře, tapety a hudbu a knihy (Bez DRM ochrany). Aplikace pomůže i s iOS verzemi bezplatných aplikací, jako jsou například Facebook a Twitter, které automaticky stáhne z App Store. V případě placených aplikací, které jste používali na Androidu, nedojde samozřejmě k jejich stažení, ale naleznete je alespoň v seznamu přání (Nabídka vpravo nahoře) v App Store.

Datum vydání aplikace Move to iOS zatím nebyl upřesněn. Pravděpodobně se dočkáme ještě před oficiálním zpřístupněním finální verze nového iOS 9.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama