zaklinac-3-je-velmi-popularni-behem-dvou-tydnu-se-ho-prodalo-pres-4-miliony-kopii
Novinka Zaklínač 3 je velmi populární, během dvou týdnu se ho prodalo přes 4 miliony kopií

Zaklínač 3 je velmi populární, během dvou týdnu se ho prodalo přes 4 miliony kopií

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

9. 6. 2015 17:00 6

Společnost CD Projekt Red oznámila, že vysoce hodnoceného RPG Zaklínač 3: Divoký Hon se už prodalo přes 4 miliony kopií. Hra vyšla 19. května pro počítače a konzole nové generace.

Reklama

„Když 4 milionů RPG fanoušků utratí své těžce vydělané peníze za naši hru, znamená to, že děláme něco dobře.“ vyjádřil se k nezlomnému úspěchu spoluzakladatel a výkonný ředitel společnost CD Projekt Red Marcin Iwinski.

Není zřejmé, kolik kopií Zaklínače 2 bylo prodáno, sequel společně s původním dílem však v roce 2013 pokořil hranici 5 milionů prodaných her. 

CD Projekt Red sice neprozradil, zdali jsou 4 miliony prodaných kopií Zaklínače 3 vnímány jako úspěch, ale my věříme, že tomu tak opravdu je. A to zvlášť s přihlédnutím k tomu, že hra se nachází na pultech obchodů jenom pár dní.

Polská vývojářská společnost bude pokračovat v rozšiřování Zaklínače 3 opravami a celkem 16 DLC zdarma. Vedle toho do hry přibydou i dvě hlavní placená rozšíření. První z nich s názvem Hearts of Stone přijde na řadu už v říjnu.

CD Projekt se nechal slyšet, že ačkoliv v Zaklínači 3 končí příběh Geralta, nemusí se jednat o konec celé série. Po rozehrání Zaklínače 3 tato poznámka působí docela jasně – namísto Geralta bychom se v příštím díle mohli dočkat Ciri, která šedovouse postupně vytěsnila i v knižní sérii.

Zaklínač 3 je velmi populární, během dvou týdnu se ho prodalo přes 4 miliony kopií
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama