samsung-galaxy-xcover-550-mobil-do-nepohody-s-certifikaci-ip67
Apple Novinka Samsung Galaxy Xcover 550: Mobil do nepohody s certifikací IP67

Samsung Galaxy Xcover 550: Mobil do nepohody s certifikací IP67

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 5. 2015 10:00 2

Na stavbě, v dílně, v neprostupném lese. Všude tam, kde je nevlídno, si odolný telefon Samsung Galaxy Xcover 550 libuje. Operační systém byste u něj hledali marně, zato se může pochlubit stupněm krytí IP67. Prach, déšť ani ponoření do vody ho tak absolutně nevyvede z míry.

Reklama

Do těla s profilem 1,4 centimetru a hmotností 120 gramů byl výrobcem zabudován třímegapixelový fotoaparát s přisvětlovací diodou, která může za špatných světelných podmínek posloužit i jako svítilna. Dále Samsung Galaxy Xcover 550 dostal do vínku FM rádio, Bluetooth i slot pro microSD karty – celkovou kapacitu paměti lze zvýšit až o dalších 16 GB. Z hlediska GSM sítí telefon zvládá 3G.

Vzhledem k výbavě, kterou Xcover 550 disponuje, je 1500mAh baterie zárukou několikadenní svobody od nabíječky. Také displej telefonu o velikosti 2,4 palce má v kontextu nulových „chytrých“ aplikací zcela dostačující rozměry.

Celý horní okraj mobilu je vytvarován do plochého poutka, za které lze telefon připevnit například na klíčenku na krk. Okraje i zadní strana krytu jsou opatřené hlubokými drážkami pro ještě stabilnější úchop v rukavicích i s mokrýma rukama.

Praktičnost zvyšuje také klasická tlačítková klávesnice, která sice může působit zastarale, při vytáčení čísla v pracovních nebo sportovních rukavicích je ale více než vítaným řešením.

Samsung Galaxy Xcover 550 je k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 2 699 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama