asus-mg279q-herni-monitor-s-technologii-amd-freesync
Novinka Asus MG279Q: Herní monitor s technologií AMD FreeSync

Asus MG279Q: Herní monitor s technologií AMD FreeSync

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 5. 2015 11:00 16

Společnost Asus uvedla do prodeje nový herní monitor MG279Q s podporou technologie AMD FreeSync, která se stará o součinnost výkonu grafické karty a monitoru.

Reklama

Monitor, který byl poprvé k vidění na veletrhu CES 2015, má ve výbavě 27palcový IPS displej s rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů a obnovovací frekvencí 144 Hz. K plynulé souhře vykreslování grafiky a monitoru slouží technologie AMD FreeSync, která zabraňuje trhání a rozmazávání obrazu. Výsledkem by měl být kvalitnější obraz a plynulé hraní. Hráče potěší i další funkce – GamePlus a GameVisual, které dokážou na displeji zobrazit zaměřovač a časovač, resp. zvolit si jeden ze šesti režimů zobrazení nejlépe odpovídající konkrétní. Přítomna tu je i technologie Flicker-Free, která redukuje blikání.

MG279Q je osazen konektorem DisplayPort 1.2 pro nativní WQHD výstup a nechybí mu ani porty HDMI/MHL a dva porty USB 3.0 pro pohodlné a rychlé připojení dalších zařízení. Praktický systém pro organizaci kabelů na zadní straně monitoru pomáhá uspořádat a skrýt kabely. Ergonomicky tvarovaný stojan pak umožňuje nastavení výšky, náklonu, natočení do stran i přetočení o 90°. Panel lze navíc kdykoli snadno oddělit od stojanu a upevnit na stěnu pomocí držáku VESA.

Herní monitor MG279Q se v České republice začal prodávat za doporučenou cenu 17 790 Kč.

Asus MG279Q: Herní monitor s technologií AMD FreeSync
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama