heroes-of-the-storm-se-dostala-do-otevrene-bety-zahrat-si-ji-muzete-zdarma-i-vy
Novinka Heroes of the Storm se dostala do otevřené bety, zahrát si ji můžete zdarma i vy!

Heroes of the Storm se dostala do otevřené bety, zahrát si ji můžete zdarma i vy!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

21. 5. 2015 14:00 5

Společnost Blizzard vydala nový trailer ke hře Heroes of the Storm. Tento trailer upozorňuje na skutečnost, že hra se dostala do otevřené bety a zahrát si ji můžete i vy!

Reklama

Od začátku roku 2015 byla Heroes of the Storm v uzavřené beta verzi. Během června by se pak měla dostat mezi lidi ve své ostré verzi. To znamená několik týdnů testování, do něhož se můžete zapojit taky.

Heroes of the Storm se dostala do otevřené bety, zahrát si ji můžete zdarma i vy!
i Zdroj: PCTuning.cz

Abyste se do téhle MOBA hry mohli pustit i vy, stačí navštívit oficiální stránky, stáhnout si klienta, případně založit účet. Následně se dostanete do hry, má to ovšem dva háčky. Jelikož se jedná o beta verzi, hra nemusí být dostatečně stabilní, může obsahovat bugy a mohou se vyskytnout i problémy s připojením do hry. Všechny případné nedostatky by se v plné verzi už objevit neměly.

Oficiálnímu spuštění hry Heroes of the Storm je plánováno na 2. června. Den před uveřejněním plné verze hry Blizzard naplánoval obrovskou živou akci, která poskytne rozhovory s vývojáři, vystoupení hostů ze „světa her“, živou hudbu a samozřejmě také live streamy. Akce se bude konat 1. června v Londýně.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama