je-xbox-one-slim-prekvapenim-microsoftu-pro-hracskou-vystavu-e3
Novinka Je Xbox One Slim překvapením Microsoftu pro hráčskou výstavu E3?

Je Xbox One Slim překvapením Microsoftu pro hráčskou výstavu E3?

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 5. 2015 10:00 1

Už začátkem tohoto roku se hodně spekulovalo o nové verzi současné herní konzole od Microsoftu s přídomkem Slim, která by byla menší a zároveň by měla mít nižší spotřebu. Proto se nyní objevily dohady o tom, že zmenšenou konzoli Xbox One Slim chystá Microsoft představit už v rámci nadcházející herní výstavy E3.

Reklama

V minulosti jsme mohli u obou konkurenčních konzolí Xbox a PlayStation zaznamenat každé dva roky mírnou obnovu hardwarové výbavy, popřípadě novou ztenčenou verzi. Stejný trend by tak nyní měl zasáhnout také herní konzoli Xbox One a jaké by bylo vhodnější místo k představení nové verze herní konzole než na herní výstavě E3, která se koná již příští měsíc. 

Je Xbox One Slim překvapením Microsoftu pro hráčskou výstavu E3?
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotné uvedení na trh by samozřejmě mohlo přijít až později, třeba na začátku druhého pololetí. A co můžeme vlastně očekávat? Několik zdrojů hovoří o tom, že kromě zeštíhleného profilu konzole a celkově menších rozměrů, díky nimž by měla být konzole v obývacím pokoji ještě nenápadnější, by Microsoft mohl zvolit také nějaké nové APU od AMD, které by třeba již mohlo využívat nový výrobní proces. Změn by se údajně mohl dočkat také ovladač. 

Je Xbox One Slim překvapením Microsoftu pro hráčskou výstavu E3?
i Zdroj: PCTuning.cz

Jeden zajímavý koncept toho, jak by mohl Xbox One Slim vypadat 

Pokud se tyto dohady vyplní a Microsoft novou verzi konzole skutečně vydá, bude zajímavé sledovat, jak na to odpoví společnost Sony. Reagovat asi bude muset a tak nejspíše také vydá novou verzi konzole PS4 nebo tu stávající alespoň zlevní. Nezbývá než čekat do 16. června, kdy výstava E3 započne. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama