deskova-hra-crysis-se-s-pozehnanim-cryteku-snazi-vybrat-penize-na-kickstarteru
Novinka Desková hra Crysis se s požehnáním Cryteku snaží vybrat peníze na Kickstarteru

Desková hra Crysis se s požehnáním Cryteku snaží vybrat peníze na Kickstarteru

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 5. 2015 08:00

First person střílečka Crysis, která se proslavila působivým grafickým zpracováním a nanooblekem s nadlidskými schopnostmi byste asi na deskovou hru netipovali. I přesto se však němečtí vývojáři chystají něco takového realizovat.

Reklama

Vývojáři z Frame6 si řekli o peníze na crowdfundingovém serveru Kickstarter. Pokud kampaň bude úspěšná, hra se bude jmenovat Crysis Analogue Edition a půjde o rychlou, takticko-karetní záležitost pro 2-8 lidí, v níž vedle štěstí půjde i o hráčské schopnosti. Lepší představu o průběhu hry získáte v traileru níže.

Crytek, společnost stojící za vývojem původní hry Crysis, tuto kampaň posvětila. Zástupkyně Frame6 dokonce uvedla, že bývalý vývojáři Cryteku se na návrhu hry podíleli, aby byla zachována celistvost univerza.

Cílem crowdfundingové kampaně je vybrání 85 tisíc eur. Autorům se zatím podařilo vybrat 22 673 eur od 232 přispěvatelů. Jelikož kampaň bude probíhat více jak tři týdny, s Crysis Analogue Edition to vypadá hodně nadějně. Pokud byste se chtěl přidat i vy, přejděte na Kickstarter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama