alcatel-onetouch-pixi-3-3-5-levny-telefon-pro-nenarocne-se-systemem-firefox
Novinka Alcatel OneTouch Pixi 3 (3.5): Levný telefon pro nenáročné se systémem Firefox

Alcatel OneTouch Pixi 3 (3.5): Levný telefon pro nenáročné se systémem Firefox

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 5. 2015 12:00 2

Alcatel začal v Česku a na Slovensku prodávat chytrý telefon PIXI 3 (3.5) s operačním systémem Firefox 2.0. Novinka je určena zejména dětem a nenáročným uživatelům, kteří chtějí dotykový telefon s přístupem k internetu a malými rozměry.

Reklama

PIXI 3 (3,5) nabízí 3,5palcový displej se základním rozlišením 320 × 480 bodů, které dostačuje pro orientaci v menu telefonu, chatování nebo sledování novinek na sociálních sítích. Výkon zajišťuje čipová sada Mediatek MT6572M s dvoujádrovým procesorem, který je taktovaný na frekvenci 1,0 GHz. Telefon váží jen 98 gramů a vzhledem k malým rozměrům se dá pohodlně ovládat jednou rukou. Výhodou tohoto modelu je také bohatá nabídka předinstalovaných aplikací, mezi nimiž nechybí populární služby, jako jsou Facebook, WhatsApp, Viber nebo grafické filtry a fotoeditory.

Smartphone podporuje mobilní 3G sítě pro připojení k internetu a připojit online se můžete i přes WiFi. Vnitřní paměť o velikosti 512 MB snadno rozšíříte až o dalších 32 GB prostřednictvím slotu na microSD karty. Telefon je vybaven i fotoaparátem na zadní straně, který dokáže pořizovat momentky v rozlišení dva megapixely. Výhodou je také funkce dualSIM, díky níž můžete používat dvě SIM karty (pracovní a soukromou) v jednom zařízení současně.

Alcatel PIXI 3 (3,5) je dostupný v bílé a černé barvě za cenu 1 390 Kč, resp. 49,90 euro včetně DPH.

Alcatel OneTouch Pixi 3 (3.5): Levný telefon pro nenáročné se systémem Firefox
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Alcatel

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama