modry-galaxy-s6-a-zeleny-galaxy-s6-edge-dorazily-do-cech
Novinka Modrý Galaxy S6 a zelený Galaxy S6 edge dorazily do Čech

Modrý Galaxy S6 a zelený Galaxy S6 edge dorazily do Čech

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 5. 2015 16:30 4

Nejnovější smartphony v nabídce společnosti Samsung jsou již tento týden k dostání v nových barvách. Kromě černého, bílého a zlatého provedení se ode dneška začne prodávat Galaxy S6 také v barvě modrý topaz a od zítra Galaxy S6 edge v barvě zelený smaragd.

Reklama

Společnost Samsung Electronics tento týden zahajuje prodej dvou dlouho očekávaných barevných variant Galaxy S6 a S6 edge. K dostání tak budou již všechny plánované barvy smartphonů v odstínech bílá perla, černý safír, zlatá platina a nově také modrý topaz (jen Galaxy S6) a zelený smaragd (jen Galaxy S6 edge).

„Galaxy S6 v modré barvě je ideální módní doplněk pro toho, kdo má svůj styl a hledá k jeho dotvoření živé, expresivní a výrazné barvy. Zelený Galaxy S6 edge se hodí spíše pro ty zákazníky, kteří hledají něco zajímavého, promyšleného a zároveň originálního,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodává: „Chceme našim zákazníkům nabízet skutečně jedinečné smartphony, které kombinací perfektního designu a chytrých funkcí doplní jejich každodenní život v současném mobilním světě.“

Modrý Galaxy S6 a zelený Galaxy S6 edge dorazily do Čech
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama