google-ma-letos-predstavit-dva-nexus-telefony-jeden-vyrobi-huawei-druhy-lg
Novinka Google má letos představit dva Nexus telefony. Jeden vyrobí Huawei, druhý LG

Google má letos představit dva Nexus telefony. Jeden vyrobí Huawei, druhý LG

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 5. 2015 12:00 3

Společnost Google letos nepředstaví jeden, ale rovnou dva Nexus smartphony. Na sociální službě Google+ to tvrdí Artem Russakovskii, redaktor magazínu Android Police. Kromě modelu s 5,7palcovým displejem od Huawei se údajně dočkáme i zmenšené varianty, která bude mít obrazovku s úhlopříčkou 5,2 palce.

Reklama

Artem uvádí, že informace o menším smartphonu ze stáje Nexus získal od informátora, který mu již dříve prozradil, že nástupce současného Nexu 6 vyrobí Huawei. A protože se tato zpráva v posledních týdnech potvrdila z dalších zdrojů, má tak důvod věřit tomu, že Google letos představí rovnou dva referenční telefony.

Výroba menší verze smartphonu byla údajně svěřena do rukou společnosti LG, která má s Nexusy bohaté zkušenosti – v minulých letech se postarala o výrobu populárních modelů Nexus 4 a Nexus 5.

Osobně doufám, že se nejnovější Russakovskiiho informace nakonec opravdu potvrdí. Přeci jen, phablety s větším než 5,7palcovým displejem nejsou pro každého a existence menšího Nexu by potěšila nejednoho fanouška čistého Androidu.

Zdroj: PocketNow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama