smartphone-oneplus-two-se-blizi-jaka-bude-cena
Novinka Smartphone OnePlus Two se blíží. Jaká bude cena?

Smartphone OnePlus Two se blíží. Jaká bude cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 5. 2015 09:30 6

„Zabiják vlajkových lodí“, jak sám výrobce začal nazývat svůj smartphone OnePlus One, dostane na podzim nástupce. Následovník s očekávaným označením OnePlus Two na konkurenci opět udeří nesmlouvavou výbavou a lákavou cenou.

Reklama

O tom, za kolik by se nový smartphone mohl prodávat, se před několika dny vedla diskuze na sociální službě Weibo. Zakladatel a generální ředitel firmy OnePlus Liu Zuohu se zeptal fanoušků na otázku: „Pokud OnePlus Two přijde se Snapdragonem 810, jaká si myslíte, že bude jeho cena?“

Po několikahodinovém chatování, ve kterém přišla řeč také na operační systém Hydrogen, Zuohu nakonec uvedl, že rozumná částka za takový model by byla 2 499 juanů, v přepočtu dle aktuálního kurzu zhruba 9 800 Kč bez DPH.

Zda se pokračovatel OnePlus One za tyto peníze opravdu bude prodávat, či zda výrobce skutečně vsadí na Snapdragon 810, potvrzeno nebylo. Příliš by nás to ale nepřekvapilo. Už dříve se na webu totiž objevily zprávy, které uváděly, že výkon OnePlus Two bude zajišťovat čipová sada Snapdragon 810 z produkce Qualcommu.

Podle nepotvrzených informací by měl smartphone dále lákat na velký 5,5palcový Quad HD displej, 4 GB operační paměti a akumulátor kapacity 3 300 mAh.

Zdroj: PA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama