herni-mys-sica-a-podlozka-whetstone-ze-serie-asus-rog-uz-brzy-v-prodeji
Novinka Herní myš Sica a podložka Whetstone ze série Asus ROG už brzy v prodeji!

Herní myš Sica a podložka Whetstone ze série Asus ROG už brzy v prodeji!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 4. 2015 11:00

Firma Asus představila optickou herní myš Sica a podložku Whetstone. Myš je vhodná pro praváky i leváky a ocení ji obzvláště hráči, kteří ji drží konečky prstů. Podložka Whetstone je vyrobena ze silikonu, látky a lze ji snadno sbalit a vzít s sebou na cesty. 

Reklama

ROG Sica je vybavena dvěma jednoduchými nezávislými tlačítky a jedním rolovacím kolečkem, které může fungovat také jako tlačítko – ve všech případech jsou využity odolné spínače Omron. Levé i pravé tlačítko myši je od hlavního těla odděleno, aby měla obě tlačítka optimální zdvih přispívající k lepší odezvě a hmatové zpětné vazbě. Nechybí ani vylepšený systém přepínání odporu stisku tlačítek.

Se softwarem Armoury si uživatelé mohou navíc přizpůsobovat funkce tlačítek, nastavení výkonu nebo světelné efekty loga ROG. Uvnitř myši se ukrývá optický senzor s rozlišením 5 000 dpi. 

Novinka kombinuje kovově šedou a červenou barvu, má pozlacený konektor USB 2.0 a teflonové nožičky s nízkou úrovní tření. Zajímavostí je zářící logo ROG i složité mayské vzory na bočních panelech.

Herní myš Sica a podložka Whetstone ze série Asus ROG už brzy v prodeji!
i Zdroj: PCTuning.cz

Tělo podložky ROG Whetstone tvoří neklouzavá silikonová základna, která je potažena černou texturovanou látkou se složitými mayskými vzory. Díky srolovatelnému provedení lze podložku snadno sbalit a vzít si ji s sebou na LAN party.

I přes tloušťku jen dva milimetry využívá podložka techniky osmifázové vazby a tepelného spojení zvyšující její odolnost. Ani náročné mechanické používání tedy pro podložku nepředstavuje žádný problém, k čemuž přispívají i zaoblené rohy, které odolávají třepení a vrásnění. Speciální voděodolná povrchová vrstva usnadňuje čištění – stačí jen omýt, otřít a vytřepat do sucha.

Myš ROG Sica i podložka ROG Whetstone se začnou prodávat na začátku května, jejich cena je shodně 1399 Kč.

Herní myš Sica a podložka Whetstone ze série Asus ROG už brzy v prodeji!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama