samsung-rozdava-30-kusu-galaxy-s6-vyhrat-muzete-i-vy
Novinka Samsung rozdává 30 kusů Galaxy S6, vyhrát můžete i vy

Samsung rozdává 30 kusů Galaxy S6, vyhrát můžete i vy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 4. 2015 09:30

Samsung dnes informoval o speciální akci, kterou potěší všechny zájemce o chytré telefony Galaxy S6 a S6 edge. Prvních 40 kupujících v každé z pěti vybraných prodejen obdrží zdarma voucher v hodnotě 2 000 Kč na jakékoliv příslušenství k mobilním zařízením. Navíc výrobce přichystal také soutěž o 30 kusů modelu S6.

Reklama

Značkové prodejny Samsung v obchodních centrech Palladium, Chodov a Nový Smíchov v Praze, Olympia v Brně a prodejna Alza v Praze Holešovicích se v pátek 17. dubna promění v místa, která by zájemci o nový Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge neměli minout. Prvních 40 kupujících, kteří si pořídí tyto chytré telefony, dostane poukaz na příslušenství k mobilům a tabletům Samsung v hodnotě 2 000 korun.

A to není všechno, navíc v uvedených prodejnách bude moct veřejnost vyhrát 30 telefonů Galaxy S6. Stačí jen přijít mezi prvními 120 zákazníky do vybraných prodejen, vytáhnout si výherní obálku a absolvovat tři edukativní koutky.

Zákazníci se přímo na místě seznámí s hlavními přednostmi S6 a S6 edge, ať už se jedná o fotoaparát či vestavěné bezdrátové nabíjení. Výlet do budoucnosti pak zakončí „ochutnávkou“ virtuální reality s Gear VR.

Výherci, kteří si vytáhnou obálku s mobilním telefonem Samsung Galaxy S6, jej obdrží ihned na místě. Ani ostatní neodejdou s prázdnou. Ostatní obálky totiž ukrývají vstupenku zdarma na film Avengers do kin CineStar.

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama