na-internet-unikly-prvni-4-epizody-5-serie-kultovniho-game-of-thrones
Novinka Na internet unikly první 4 epizody 5. série kultovního Game of Thrones

Na internet unikly první 4 epizody 5. série kultovního Game of Thrones

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2015 18:30 10

Kabelová televize HBO čelí jen několik hodin před premiérou páté série Game of Thrones nepříjemné situaci. Na internet totiž unikly první čtyři díly tohoto fantasy. Podle informací serveru TorrentFreak se jedná o kopie DVD, která dostali novináři, aby sérii mohli zrecenzovat.

Reklama

Jednotlivé díly kultovní fantasy série jsou po prvotní dostupnosti na privátních BitTorrent trackerech v současnosti ke stažení už i na různých stránkách a službách pro veřejné sdílení obsahu. K dispozici jsou v kvalitě 480p a obsahují rozmazaný vodoznak.

Uniklé epizody byly v prvních třech hodinách dostupnosti staženy více než stotisíckrát. Web TorrentFreak, který vyhodnocuje statistiky nejstahovanějšího pirátského obsahu, dnes nicméně očekává celkem více než milion stažení.

Game of Thrones je už třetí rok po sobě nejvíce nelegálně stahovaným seriálem. Jedna z epizod 4. série zaznamenala loni celosvětově přibližně 8,1 milionu nelegálních stažení. Psali jsme o tom v článku: Internetoví piráti v roce 2014 nejvíce stahovali seriál Hra o trůny.

Zdroj: Torrentfreak

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama