behem-specialni-akce-od-samsungu-muzete-vyhrat-spickovy-smartphone-galaxy-s6
Novinka Během speciální akce od Samsungu můžete vyhrát špičkový smartphone Galaxy S6

Během speciální akce od Samsungu můžete vyhrát špičkový smartphone Galaxy S6

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2015 17:30

Samsung si připravil v souvislosti se zahájením prodeje mobilních telefonů Galaxy S6 a Galaxy S6 edge na českém a slovenském trhu originální program pro veřejnost. Každý večer od středy 15. do pátku 17. dubna bude probíhat mezi 20. a 23. hodinou promítání spotů s prvky videomappingu na vodárenskou věž u Galerie Mánes. Navíc od 15. do 16. dubna bude v prostorách Galerie Mánes probíhat výstava nových modelů Galaxy S6 a S6 edge, včetně jejich příslušenství.

Reklama

„Chceme veřejnosti co nejvíce přiblížit naše vlajkové lodě Samsung Galaxy S6 a S6 edge, a to ještě před oficiálním zahájením prodeje,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Výstava modelů Galaxy S6 a S6 edge v Galerii Mánes bude probíhat ve středu a ve čtvrtek 15. – 16. dubna od 10:00 do 21:00 hodin. Ta bude navíc doplněna soutěží o 6 kusů modelu S6, přičemž vyhrát může skutečně každý. Stačí zodpovědět soutěžní otázku a zatočit si na výherním kole. „Kromě hlavních výher, které jsme do soutěže přichystali, obdrží všichni soutěžící cenu útěchy, například kvalitní diáře Moleskine či jiné drobné ceny,“ dodává Šebek.

V Galerii Mánes mohou zájemci navštívit tzv. „Experience“ zónu, ve které se budou nacházet velké stoly s mobilními telefony. Opodál se bude nacházet „Chill out“ zóna, kde si budou moci zájemci vyzkoušet mobilní virtuální realitu s Gear VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama