divka-se-kvuli-iphonu-snazila-otravit-vlastni-matku
Apple Novinka Dívka se kvůli iPhonu snažila otrávit vlastní matku

Dívka se kvůli iPhonu snažila otrávit vlastní matku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 3. 2015 11:30 8

Poklidným městečkem Boulder v Coloradu otřásl šokující pokus o vraždu! Teprve dvanáctiletá dívka se tam totiž začátkem března pokusila dvakrát otrávit svou matku, když se mstila za zabavení iPhonu.

Reklama

První incident se stal 2. března. Dívka nalila matce do smoothie bělidlo. Ta ho ze sklenice cítila, ale nevěnovala tomu velkou pozornost a nápoj vypila. Zanedlouho se jí udělalo nevolno.

O čtyři dny později žena stejný zápach ucítila také z karafy s čistou vodou. V tu chvíli pochopila, že něco není v pořádku a obořila se na dceru, která nápoj připravila. Dívka se ke všemu neochotně přiznala a zdrcené matce nezbylo než kontaktovat policii.

Vyšetřovatelé holčinu obvinili z pokusu o vraždu prvního stupně a umístili ji do nápravného střediska pro mladistvé delikventy. Zůstává nejasné, z jakého důvodu matka dceři smartphone zabavila.

Současné děti stále více trpí závislostí na moderních technologiích. Nedávné průzkumy ukázaly, že si většina rodičů myslí, že na dětskou psychiku smartphony a tablety mohou mít negativní vliv.

Zdroj: KDVR

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama