alcatel-onetouch-pixi-7-3g-tablet-za-2-290-kc-s-podporou-3g-surfovani
Novinka Alcatel OneTouch Pixi 7 (3G): Tablet za 2 290 Kč s podporou 3G surfování

Alcatel OneTouch Pixi 7 (3G): Tablet za 2 290 Kč s podporou 3G surfování

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 3. 2015 16:00

Firma Alcatel začala na českém trhu prodávat sedmipalcový tablet Pixi 7 (3G). Novinku ocení především začínající uživatelé, kteří hledají v konkurenci přístrojů základní kategorie slušnou výbavu a možnost připojit se na cestách k mobilnímu internetu.

Reklama

Kompaktní model pohání dvoujádrový MediaTek MT8312, kterému dělají společnost 512 MB RAM a 4 GB uživatelské paměti. Vnitřní úložiště můžete kdykoli jednoduše rozšířit pomocí paměťové karty typu microSD až o dalších 32 GB. Kromě toho PIXI 7 (3G) podporuje i připojení externích disků přes microUSB port díky funkci OTG. O to, aby vám uprostřed zábavy nedošla šťáva, se stará baterie s kapacitou 2840 mAh.

K internetu se připojíte buďto standardně přes bezdrátovou WiFi, nebo můžete využít slot na SIM kartu pro 3G mobilní internet. Díky tomu není problém zůstat online i na cestách. Na rozdíl od většiny tabletů základní cenové kategorie levný Alcatel disponuje také GPS navigací, kterou oceníte při jízdě autem nebo výletech do přírody. Výbavu tabletu dotváří sedmipalcový displej s rozlišením 960 × 540 px, podpora technologie Miracast a infraport, kterým lze ovládat domácí elektroniku.

Alcatel Pixi 7 (3G) vstupuje na tuzemský trh se sympatickou cenou 2 290 Kč s DPH.

Alcatel OneTouch Pixi 7 (3G): Tablet za 2 290 Kč s podporou 3G surfování
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Alcatel

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama