prodalo-se-jiz-vice-jak-jeden-milion-kusu-hry-h1z1
Novinka Prodalo se již více jak jeden milión kusů hry H1Z1

Prodalo se již více jak jeden milión kusů hry H1Z1

Sam Sadovski

Sam Sadovski

25. 3. 2015 08:00 2

Zejména v USA hodně populární zombie survival hra H1Z1 se i přes svůj status early access hry může pyšnit slušnými čísly. Hráči byl tento titul zakoupen již více než miliónkrát.

Reklama

Jistě si pamatujete hru DayZ... přesněji původně jako modifikaci titulu z dílny Bohemia Interactive - Arma II. Ve svém žánru se stala první hrou, která si získala popularitu mezi hráči právě díky svému zombie survival konceptu.

Poté, co vyšlo najevo, že se bude jednat o výdělečný žánr, začaly podobné "kopie" vznikat jako houby po dešti. 7 Days to die, War Z (kvůli stížnostem odstraněna ze služby Steam), Contagion a další. Tento seznam před dvěma měsíci doplnil i titul H1Z1 studia Daybreak Game Company, který je prozatím ve fázi early access.

Prodalo se již více jak jeden milión kusů hry H1Z1
i Zdroj: PCTuning.cz

Po dvou měsících za úspěch H1Z1 mluví prodejní čísla, která dokládají, že se kopií o ceně 20 euro (zhruba 550 korun) prodalo přes milión. Tuto skutečnost prostřednictvím svého Twitter účtu oznámil John Smedley, ředitel společnosti Daybreak Game Company.

I přes to má hra svá negativa - dle mnohých recenzí uživatelů na oficiální Steam stránce H1Z1 se prý v herním prostředí nachází velké množství hackerů, kteří ostatním požitek ze hry výrazně znepřijemňují. H1Z1 lze zakoupit i v premium verzi za dvojnásobek základní částky, paradox je ten, že při vydání bude hra free-to-play. Lze tedy s velkou pravděpodobností očekávat mikrotransakce.

Zdroj: PCGamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama