atari-uverejnila-aplikaci-pro-android-a-ios-ktera-vas-ke-cviceni-motivuje-hrami
Apple Novinka Atari uveřejnila aplikaci pro Android a iOS, která vás ke cvičení motivuje hrami

Atari uveřejnila aplikaci pro Android a iOS, která vás ke cvičení motivuje hrami

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

22. 3. 2015 15:00 2

Společnost Atari, která panovala videohernímu trhu v 70. a 80. letech minulého století, začala dělat do fitness technologií. Na Google Play a App Store se objevila aplikace, která by vás měla přimět k cvičení.

Reklama

Aplikace s názvem Atari Fit motivuje uživatele k tomu, aby byli zdraví a fit a to velmi jednoduchým způsobem. Za cvičení a vůbec pohybovou aktivitu všeho druhu je odměňuje body, které následně mohou směnit za klasické Atari hry jako je Pong, Super Breakout nebo Centipede (další do aplikace přibydou co nevidět). Bohužel žádná z aktuálně nabízených Atari her nelze v aplikaci plně odemknout. Body fungují v podstatě jenom jako mince, jimiž automaty v příslušné chvíli krmíte. A to nám přijde jako opravdu chudá motivace.

Atari uveřejnila aplikaci pro Android a iOS, která vás ke cvičení motivuje hrami
i Zdroj: PCTuning.cz

Aplikace je kompatibilní s některými fitness náramky jako je například Fitbit a umí zpracovávat data získaná jinými fitness aplikacemi (RunKeeper, Apple Health, Google Fit atd.). Právě funkci klasických fitness aplikací by ovšem Atari Fit chtěla poskytovat sama. Otázkou je, zdali aplikace svými funkcemi vůbec někoho nadchne. Zatím to tak i podle průměrného hodnocení aplikace v obchodech Google Play a App Store vůbec nevypadá.

 

Zdroj: GameSpot
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama