carmageddon-reincarnation-vyjde-uz-v-dubnu-podivejte-se-na-trailer
Novinka Carmageddon: Reincarnation vyjde už v dubnu, podívejte se na trailer!

Carmageddon: Reincarnation vyjde už v dubnu, podívejte se na trailer!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 3. 2015 18:00 9

Reinkarnace legendární hry Carmageddon se po několika měsících působení v Early Access na Steamu chystá mezi lidi vyrazit ve finální podobě. Nově vydaný trailer všem fanouškům závodění vzkazuje, že se dočkáme už 23. dubna.

Reklama

Trailer níže ukazuje všechny aspekty Carmageddon: Reincarnation včetně herních módů a automobilů, které budou ve hře dostupné. Jeho hlavní náplní je ovšem přejíždění lidí a vůbec jejich masakrování nejrůznějšími zbraněmi.

Z traileru je cítit velká nadsázka spočívající hlavně ve fyzice hry, kdy se přejížděné postavy rozprsknou na všechny strany i když se jich automobilem jenom trošku dotknete. Vedle toho pak působí humorně také samotné zasazení hry a vůbec její celková grafická stylizace. Taková obézní policistka je naprosto bez chyby!

Bohužel trailer k novému Carmageddonu poukazuje ještě na jednu věc. Jedná se o úroveň grafiky, která hlavně kvůli omezenému rozpočtu hry nebude vyloženě špičková. Na druhou stranu, slabší grafika nijak nekazí herní zážitek. Jenom doufejme, že podobně slabé nebude celkové technické zpracování. To by se totiž na herním zážitku podepsalo.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama