tesoro-lobera-spectrum-mechanicka-klavesnice-s-plne-barevnym-podsvicenim
Novinka Tesoro Lobera Spectrum: mechanická klávesnice s plně barevným podsvícením

Tesoro Lobera Spectrum: mechanická klávesnice s plně barevným podsvícením

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 3. 2015 13:00

Společnost Tesoro oznamuje uvedení vylepšené mechanické klávesnice Lobera s označením Spectrum. Nový model nabízí RGB podsvícení každé klávesy zvlášť, 9 režimů LED efektů včetně speciálního audio módu, N-Key rollover a plně programovatelné klávesy.

Reklama

Pevná konstrukce mechanické klávesnice černé barvy má hmotnost 1,5 kilogramu. Její stabilitu podporují kromě hmotnosti také pogumované nožičky. Osazena je kvalitními spínači Khail ve variantách Blue, Black, Brown a Red, zaručujícími vysokou životnost až 60 milionu stisknutí.

Tesoro Lobera Spectrum umožní každému hráči individuální nastavení libovolné barvy z 16,8 milionového spektra k jakékoli klávese. Disponuje 9 různými efekty LED podsvícení, jako je např. stmívání, ohňostroj, duhová vlna a další. To vše v 5 úrovních intenzity. Nekonečně mnoho odlišných kombinací nastavení lze následně nastavit až do 5 uživatelských profilů.

K dispozici je také Audio režim, reagující na zvuky a bassy vybraných skladeb, ve kterém jednotlivé klávesy blikají do rytmu. Vestavěná paměť o velikosti 512 kb umožňuje přenášet vlastní specifická nastavení k libovolnému počítači bez nutnosti dalšího nastavování. Snadno přepínatelné profily přitom umožňují naprogramovat makra napříč celou klávesnicí.

Lobera Spectrum je imunní ke ghostingu i chybné registraci stisku kláves. Díky frekvenci 1000 Hz je zaznamenám každý jednotlivý stisk a se zapnutým herním režimem, vypínajícím vybrané klávesy, se hráč nemusí obávat ani spuštění nechtěných funkcí či aplikací. 

Klávesnice obsahuje na zadní straně dva USB 2.0 porty a dva 3,5mm jack konektory pro připojení sluchátek a mikrofonu. Pro potřeby nabíjení mobilních telefonů a tabletů slouží externí zdroj DC-in.

Klávesnice Tesoro Lobera Spectrum je aktuálně dostupná na zahraničních trzích za 149 dolarů, přepočtu 3 800 Kč. V České republice a na Slovensku bude k dispozici v druhé polovině roku 2015.

Zdroj: Tesoro

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama