supertelefon-xiaomi-mi-note-je-na-sklade-evropskeho-e-shopu-xiaomiforsale-com
Novinka Supertelefon Xiaomi Mi Note je na skladě evropského e-shopu XiaomiForSale.com

Supertelefon Xiaomi Mi Note je na skladě evropského e-shopu XiaomiForSale.com

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 3. 2015 21:30 6

Internetový obchod XiaomiForSale.com ohlašuje dostupnost nové vlajkové lodi společnosti Xiaomi, chytrého telefonu Mi Note. Tento špičkový kousek je aktuálně v Evropě na skladě, a to za cenu od 12 111 Kč, respektive 444 eur.

Reklama

Xiaomi vyrábí už delší dobu atraktivní telefony s výbornou výbavou a lákavou cenovkou. Důkazem toho je i novinka Mi Note, která se vyznačuje tenkým tělem s kovovým rámem, zadní stranou ze skla Gorilla Glass 3 a výbornou specifikací.

V té najdeme třeba povedený displej s Full HD rozlišením, silné čtyřjádro Snapdragon 801, 3 GB RAM či třináctimegapixelový fotoaparát s optickou stabilizací obrazu. Akumulátor telefonu má kapacitu 3 080 mAh a podporuje technologii rychlého nabíjení Quick Charge 2.0. Díky ní lze baterii nabít z vybitého stavu do kapacity 60 % během pouhé půl hodiny.

Smartphone Mi Note dále disponuje Hi-Fi audiosystémem, který podporuje formáty APE, FLAC, DSD a WAV a slotem pro 2 SIM (1× micro SIM a 1× nano SIM), obě je možné zároveň provozovat v síti LTE (na frekvencích 1 800 MHz a 2 600 MHz).

Mi Note se dodává ve dvou provedeních, která se liší interní pamětí pro data a aplikace – je k dispozici o kapacitě 16 GB nebo 64 GB. Telefon s větší pamětí je na XiaomiForSale.com k dostání za 13 229 Kč (485 €). Levnější model seženete za cenu od 12 111 Kč (respektive 444 €).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama