nove-externi-disky-toshiba-canvio-s-vetsi-kapacitou-jdou-do-prodeje
Novinka Nové externí disky Toshiba Canvio s větší kapacitou jdou do prodeje

Nové externí disky Toshiba Canvio s větší kapacitou jdou do prodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 3. 2015 16:00

Společnost Toshiba oznámila, že její 2,5palcové přenosné disky Canvio Basics a Canvio Connect II nabízejí nyní až 3 TB úložného prostoru a kapacita 3,5palcového modelu Canvio Desk byla navýšena až na 6 TB.

Reklama

Dle výrobce nové přenosné disky Canvio Basics pojmou například 856 500 digitálních fotografií, 789 000 digitálních hudebních souborů nebo 2 460 filmů. To vše se snadno vejde do kapsy a je chráněno interním senzorem otřesů a technologií zajištění hlav disků.

Modely z řady Canvio Connect II dokáží navíc zajistit vzdálený přístup k datům z počítače, tabletu nebo smartphonu, ať se uživatel nachází kdekoli. Software pro vzdálený přístup, nástroje pro zálohování a NTFS ovladač, jsou na discích předinstalovány již při dodání. Na výběr je několik barevných provedení a uživatele jistě potěší i 10GB prostor, který získají v cloudovém úložišti. 3,5palcový externí disk Canvio Desk dostal nově do vínku kapacitu 6 TB.

Nové disky jsou kompatibilní s operačními systémy Microsoft Windows 8.1, 8 a 7, využívají rychlého rozhraní USB 3.0, které umožňuje přenosovou rychlost až 5 Gb/s a jsou dodávány s dvouletou zárukou.

Nové externí disky Toshiba Canvio s větší kapacitou jdou do prodeje
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama