firma-oneplus-one-oficialne-vstoupila-na-cesky-trh-ceny-prijemne-prekvapi
Novinka Firma OnePlus One oficiálně vstoupila na český trh. Ceny příjemně překvapí

Firma OnePlus One oficiálně vstoupila na český trh. Ceny příjemně překvapí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 3. 2015 12:00 3

Společnost OnePlus uspořádala v Praze tiskovou konferenci, na které oznámila již dříve avizovanou dostupnost telefonu One na českém trhu včetně cen. Model v bílé verzi se 16 GB paměti vyjde na 8 089 korun, provedení v černé barvě se 64 GB stojí 8 989 korun. K ceně je dále potřeba připočítat 499 Kč za poštovné do České republiky.

Reklama

Smartphone OnePlus One mohou čeští zákazníci objednávat prostřednictvím online obchodu OnePlus.net. Bez pozvánky lze mobil koupit každé úterý, s pozvánkou kdykoliv.

Vedle samotného telefonu značka One nabízí i zajímavé příslušenství, například externí baterii s kapacitou 10 000 mAh za pouhých 484 korun. Dostupná ale bude až ke konci tohoto měsíce. Na všechny produkty z e-shopu se OnePlus.net se vztahuje standardní dvouletá záruka.

OnePlus One je zajímavý smartphone s Full HD displejem, procesorem Snapdragon 801, 3 GB RAM a 16 GB nebo 64 GB prostoru pro systém a data. Telefon podporuje LTE, ale bez důležitých frekvencí 800 a 900 MHz, takže v Česku chytá LTE jen ve městech. Dále má ve výbavě 13Mpx fotoaparát a nechybí mu ani NFC pro bezkontaktní platby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama