sledujte-ceny-hracu-2014-zive-akce-se-kona-jiz-zitra
Novinka Sledujte Ceny hráčů 2014 živě, akce se koná již zítra!

Sledujte Ceny hráčů 2014 živě, akce se koná již zítra!

Sam Sadovski

Sam Sadovski

12. 3. 2015 01:00

Největší herní anketa v ČR vyvrcholí již tento pátek v 15:30. Akcí, která se koná v rámci festivalu Future Gate a bude živě vysílána, bude provázet Alžběta Trojanová a Mikoláš Tůček.

Reklama

V průběhu ledna tohoto roku proběhlo hlasování o nejlepší hry v různých katerogoriích, nejvíce hlasů si získaly tituly Far Cry 4, Middle-earth: Shadow of Mordor, Titanfall, Last of Us Remastered či Dragon Age: Inquisition.

Hlasovalo přes 15 tisíc jedinců a všichni se automaticky zařadili do slosování o zajímavé ceny. Vyhlášení her, které ve své katergorii převálcovaly ostatní, včetně předání cen výhercům z hlasování, proběhne již tento pátek - 13. března 2015 v pražském kině BIO OKO od 15:30.

Sledujte Ceny hráčů 2014 živě, akce se koná již zítra!
i Zdroj: PCTuning.cz

Celá akce bude živě vysílána a stream je již připravený zde. Ti z vás, kteří budou akci sledovat živě, musí být ve střehu - na plátně se čas od času objeví klíče do her, nejrychlejší bere vše! Nezapomeňte tedy zapnout i své konzole.

Na akci nebudeme chybět ani my a následná reportáž vás jistě nemine. Organizátory akce jsou herní pořad Re-Play, časopis SCORE a herní portál Hrej.cz. Mezi partnery se řadí BenQ, HTC, Tesoro, nVidia a Logitech.

Zdroj: Pozvánka

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama