serii-total-war-ceka-pokracovani-s-podtitulem-warhammer
Novinka Sérii Total War čeká pokračování s podtitulem WARHAMMER

Sérii Total War čeká pokračování s podtitulem WARHAMMER

Sam Sadovski

Sam Sadovski

12. 3. 2015 11:00 1

Nová kniha studia The Creative Assembly potvrzuje existenci Total War: WARHAMMER, titulu, který je prozatím ve vývoji. Fakta ale naznačují, že bychom se ho do konce roku 2015 měli dočkat.

Reklama

Smlouva z roku 2012, podepsaná mezi studiem Games Workshop, stojicím za sérií Warhammer a vývojáři z The Creative Assembly pravděpodobně již brzy bude mít své první "výsledky". V původním znění dohoda povoluje vývojářům Total War vytvořit více titulů z prostředí fantasy světa série Warhammer. My teď ale s klidem můžeme tvrdit, že aspoň jedna hra ve vývoji je.

Text z knihy The Art of Total War, obsahujicí zmínku o Total War: WARHAMMER
i Zdroj: PCTuning.cz
Text z knihy The Art of Total War, obsahujicí zmínku o Total War: WARHAMMER

Zmínka o ní se objevila v nové knize "The Art of Total War", která popisuje tvorbu jednotlivých dílů této série, na jedné stránce je možné se dočíst o tom, že vývojáři s touto sérii experimentují na mobilních platformách (v podobě Total War: KINGDOM) a také ve fantasy prostředí (v podobě Total War: Warhammer.) Kniha byla vydána ke 15 letému výročí britského studia The Creative Assembly.

Za 15 let prošlo vývojem 11 titulů ze série Total War, video které výročí "oslavuje" na konci obsahuje orčí výkřik, který by mohl naznačovat brzké představení Total War: WARHAMMER. Zdali bude nový titul taktéž stavěný na enginu Warscape, není známo. Nevím jak vy, ale já už se nemůžu dočkat.

Zdroje: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama