na-kickstarteru-byly-vybrany-penize-na-spiritualniho-nastupce-ultimy-underworld
Novinka Na Kickstarteru byly vybrány peníze na spirituálního nástupce Ultimy Underworld

Na Kickstarteru byly vybrány peníze na spirituálního nástupce Ultimy Underworld

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

1. 3. 2015 10:00 1

Spirituální nástupce hry Ultima Underworld na Kickstarteru vybrala požadovaných 600 000 dolarů a tak se nyní dostávají ke slovu známé milníky. Pokud bude vybráno 650 000 dolarů, přibude do hry celá jedna nová lokace a zajímavý skin k tomu.

Reklama

Hra s názvem Underworld Ascendant pokořila vytyčenou sumu zanedlouho poté, co její tvůrci připravili stream na Twitchi. V něm hráči byli upozorněni na to, že za hrou stojí spousta známých osobností včetně Warrena Spectora, designera her Deus Ex a Epic Mickey, nebo Kena Levina, který se podepsal pod hry BioShock, Thief: The Dark Project a System Shock 2.

Co se týče samotné hry, ta je prezentována jako akční RPG viděné pohledem z první osoby. Hra nás zavede do rozsáhlého světa Stygian Abbys, v němž věci ani zdaleka nefungují tak, jak by měly. To je samozřejmě myšleno z té sociální stránky. Hráči budou vydáni napospas nejrůznějším příšerám a navštíví velmi nevšední zákoutí obydlené neotřelými obyvateli. A přitom bude záležet na každém jejich rozhodnutí. Svět totiž bude reagovat na jejich činy a výsledky jednotlivých rozhodnutí prý často budou velmi překvapující.

Více vám o hře prozradí kraťoučké záběry z hratelné demo verze hry a několik koncept artů, které autoři uveřejnili na stránkách Underworld Ascendant. Pokud vás hra také zaujala, můžete ji na Kickstarteru také podpořit. Máte na to ještě 5 dní.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama