intel-nove-i7-broadwell-nuc-s-iris-graphics
Novinka Intel: Nové i7 Broadwell NUC s Iris Graphics

Intel: Nové i7 Broadwell NUC s Iris Graphics

Sam Sadovski

Sam Sadovski

27. 2. 2015 08:00

Řada kompaktních počítačů NUC od společnosti Intel bude doplněna o model osazený procesorem i7 s architekturou Broadwell.

Reklama

Počítače Intel NUC, cílené na spotřebitele kteří chtějí ušetřit místem, si nyní najdou kromě běžné práce využítí i ve hrách. Se standartními levnějšími konfiguracemi Intel NUC si příliš her nezahrajete, nicméně nejdražší varianta s procesorem Intel Core i7 s architekturou Broadwell využívá Iris Graphics 6100 a umožní hraní titulů s průměrnými grafickými nároky.


Prozatím nejdražší počítač Intel NUC5i7RYH disponuje procesorem Core i7-5557U a SODIMM operační pamětí DDR3L až do výše 16GB v režimu dual-channel s napájením 1.35V a frekvencemi 1333 / 1600 / 1866 MHz. O konektivitu se postarají jeden HDMI 1.4a, mini DisplayPort 1.2, čtyři USB 3.0 a klasický Ethernet port. Nechybí ani konektor pro napájení, nicméně energii je možné dodávat i skrze jeden USB port.

Intel: Nové i7 Broadwell NUC s Iris Graphics
i Zdroj: PCTuning.cz

Nedávno byla také představena i první skřín pro procesory s architekturou Broadwell Akasa Newton RC se stejnými rozměry 150mm x 185mm x 47mm jako předešlá verze Newton X. Nová skřín by se od svého předchůdce cenově neměla tolik lišit, cena se tedy bude pohybovat v okolí 1500 korun.

Intel: Nové i7 Broadwell NUC s Iris Graphics
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: FanlessTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama