na-konferenci-gdc-2015-se-dockame-steamvr
Novinka Na konferenci GDC 2015 se dočkáme SteamVR

Na konferenci GDC 2015 se dočkáme SteamVR

Sam Sadovski

Sam Sadovski

25. 2. 2015 10:00

Společnost Valve si toho pro GDC 2015 přichystala opravdu opravdu hodně a zařízením SteamVR seznam připravených novinek k prezentaci zdaleka nekončí.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o oficiální verzi Steam Machine, která bude poprvé veřejně k vidění na konferenci GDC 2014 v rámci prezentace společnosti Valve. Do svého portfólia ale firma, stojicí za službou Steam, zahrnula i další nové položky v podobě zařízení pro virtuální realitu SteamVR či finální verze ovladače pro zmíněnou konzoli Steam Machine s platformou SteamOS na bázi operačního systému Linux.

Na konferenci GDC 2015 se dočkáme SteamVR
i Zdroj: PCTuning.cz


Zdá se, že Valve ale i něco tají. Do prezentačního seznamu GDC byla zařazena i blíže nespecifikovaná položka App 346960, nová potenciální hra. Dost možná se jedná o konečnou verzi hry Black Mesa - titulu Half Life, znova vytvořeného v enginu Source. Mezi jiné spekulace patří i komunitou neustále chtěné pokračování série Half Life s hrdinou Gordonem Freemanem v hlavní roli - Half Life 3.

Zájem Valve o VR potvrzuje například i v programu uvedený výstup Alexe Vlachose, programátora Valve, zaměřený na pokročilé renderování v prostředí virtuální reality. Pokud patříte mezi vydavatele či vývojáře her, již nyní si můžete zažádat o vývojářský balíček SteamVR. Konference Game Developers Conference se bude konat od 2. do 6. března 2015 v San Franciscu.

Zdroje: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama