evolve-prvni-tyden-po-spusteni-v-cislech
Novinka Evolve: první týden po spuštění v číslech

Evolve: první týden po spuštění v číslech

Sam Sadovski

Sam Sadovski

24. 2. 2015 08:00

Hra Evolve, kterou jsme vám nedávno představili, má za sebou první týden po ostrém startu a k této příležitosti byla vydána infografika.

Reklama

Turtle Rock, studio které má za sebou vývoj Left 4 Dead pod záštitou Valve, nyní dokončilo svůj sólo projekt v podobě asymetrické FPS hry Evolve, která po svém oficiálním vydání 10 února 2015 vítá první hráče (nepočítáme-li období beta testingu.)

Slibný titul založený na týmové spoluprácí a běžící na enginu Crytek již zná i svá první statistická čísla. Start Evolve, narozdíl od nedávno spuštěného datadisku ke hře World of Warcraft - Warlords of Draenor, proběhl bez větších komplikací a hráči si tak během prvního týdne užili bezmála šest miliónů odehraných her na stabilních serverech.

Evolve: první týden po spuštění v číslech
i Zdroj: PCTuning.cz

-Pro zobrazení infografiky klikněte na obrázek-


V přepočtu strávili hráči během prvního týdne ve hře 108 let čistého času a i služba Twitch.tv hostila slušná čísla - hraní Evolve sledovalo pět miliónů diváků. Na hru ale vrhá temný stín day day one DLC v podobě balíčku Behemoth, který byl k předobjednávkám zdarma a nyní je dostupný za příplatek. Souboj týmu proti postupně mutujicímu monstru si můžete za 50 euro (zhruba 1400 korun) užít i vy, hra je dostupná ve službě Steam.

Zdroj: Evolve

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama