acer-pripravuje-upgrade-sveho-herniho-notebooku-acer-nitro-v17-black-edition
Novinka Acer připravuje upgrade svého herního notebooku Acer Nitro V17 Black Edition

Acer připravuje upgrade svého herního notebooku Acer Nitro V17 Black Edition

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

19. 2. 2015 10:00 2

Řada notebooků Acer Nitro Black Edition je poměrně dobrým řešením, jak koupit solidní herní notebook za přijatelnou cenu. U řady Nitro se sice nejedná o prémiové herní notebooky s extrémně vysokou kvalitou zpracování. Nicméně za nepříliš vysoké peníze dostaneme solidní výkon. Pokud nyní sháníte herní notebook a Nitro V17 Black Edition Vás zaujalo, ještě si nějakou chvíli počkejte. Acer totiž chystá jeho aktualizaci.

Reklama

Po vzhledové stránce se žádné změny dít nebudou. Dokonce bychom se měli dočkat také stejného IPS displeje s rozlišením Full HD a procesoru Intel Core i7-4720HQ a 8 GB RAM. Zásadní změna se totiž odehraje u využité grafické karty, kdy bude model NVIDIA GeForce GTX 860M nahrazen chystanou grafikou GeForce GTX 950M, jejíž specifikace bohužel zatím neznáme.

Acer připravuje upgrade svého herního notebooku Acer Nitro V17 Black Edition
i Zdroj: PCTuning.cz

Grafika s sebou patrně přinese nižší spotřebu a tudíž i nižší provozní teploty, což však bude patrně vykoupeno mírným snížením výkonu a kapacity grafických pamětí. Zbylé specifikace notebooku by měly zůstat stejné jako u původního provedení stejně jako cena. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama