hitman-absolution-supreme-commander-2-thief-tomb-raider-a-dalsi-za-vyhodnou-cenu-v-novem-humble-bundle
Novinka Hitman: Absolution, Supreme Commander 2, Thief, Tomb Raider a další za výhodnou cenu v novém Humble Bundle

Hitman: Absolution, Supreme Commander 2, Thief, Tomb Raider a další za výhodnou cenu v novém Humble Bundle

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 2. 2015 13:00 8

Na Humble Bundle v průběhu dnešní noci odstartovala další charitativní slevová akce. Přináší i ty nejnovější AAA hry od Square Enixu. 

Reklama

Jmenovitě se jedná o akční stealth hru Hitman: Absolution, real-time strategii Supreme Commander 2, logickou hru pro Android Hitman Go, akční hru Tomb Raider, akční hru v otevřeném světě Sleeping Dogs, stealth hru Thief, akční adventuru Murdered: Soul Suspect a akční sci-fi RPG Deus Ex: Humen Revolution – Director’s Cut.

Nejnovější nabídka Humble Bundle je opět rozdělená na tři skupiny podle toho, na kolik vás hry v nich obsažené vyjdou. Za cenu, jakou si určíte sami, dostanete hry Hitman: Absolution, Supreme Commander 2 a Hitman Go.

Za cenu vyšší, nežli je aktuální průměrně zaplacená částka (v době psaní novinky se jednalo o 6,84 dolarů), dostanete k výše zmiňovaným hrám navíc hry Thief, Murdered: Souls Suspect, Deus Ex: Human Revolution: Directors Cut a pár her, které k tomuto balíčku přibydou až časem.

Po zaplacení 15 a více dolarů si pak zpřístupníte celou nabídku Humble Bundle. To znamená všechny výše zmiňované hry včetně Tomb Raidera a Sleeping Dogs. Aktuální balíček her je přitom vyčíslen na 165 dolarů.

Nabídka Humble Bundle s podtitulem Square Enix 2 potrvá dalších 13 dní. Nakupovat můžete zde.

Zdroj: Humble Bundle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama