odhaleno-prvni-gameplay-video-z-ps4-verze-hry-tropico-5
Novinka Odhaleno první gameplay video z PS4 verze hry Tropico 5

Odhaleno první gameplay video z PS4 verze hry Tropico 5

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 2. 2015 13:00 1

Pokud jste fandy série budovateslkých strategií Tropico a zároveň vlastníky herní konzole PlayStation 4, určitě jste stačili zaznamenat, že poslední díl série Tropico vyjde letos také na tuto konzoli. Nyní bylo dokonce odhaleno první gameplay video z této verze hry, které částečně odhaluje, jak se bude hra na konzoli ovládat. 

Reklama

Donedávna byla celá série Tropico primárně vyvíjena výhradně pro ovládání pomocí klávesnice a myši a byla tedy dostupná pouze pro počítače s operačními Windows, OS X a Linux. Od třetího dílu si ji však můžeme zahrát také na konzolích Xbox 360 od Microsoftu. 

Odhaleno první gameplay video z PS4 verze hry Tropico 5
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Nyní se vývojáři rozhodli předělat poslední díl také do podoby hratelné na herní konzoli Sony PlayStation 4. Následující video odhaluje prvních několik záběrů ze hraní a také to, jak se bude páté Tropico ovládat pomocí ovladače DualShock 4.

Vývojáři bohužel zatím mlčí o tom, kdy by měl titul pro PlayStation 4 konkrétně dorazit na trh. Údajně by se ho však vlastnící PS4 měli dočkat ještě v prvním čtvrtletí tohoto roku.  

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama