amd-dodelava-posledni-upravy-na-serii-radeon-300
Novinka AMD dodělává poslední úpravy na sérii Radeon 300

AMD dodělává poslední úpravy na sérii Radeon 300

Sam Sadovski

Sam Sadovski

6. 2. 2015 12:00 31

Jsme na začátku roku 2015 a NVIDIA již svojí novinku v oblasti grafických karet představila, teď je na řadě AMD, které od uvedení své série Radeon 300 do prodeje nemá daleko.

Reklama

Po několikaměsíčním hádání, hledání uniklých fotografií a technických parametrů konečně můžeme s klidem říci, že série Radeon 300 je za dveřmi. Na Facebook profilu společnosti AMD byla firmě položena od uživatele otázka, zda bude grafická karta r9 390x či r9 380x dostupná ještě před vydáním GTA V pro PC. 

Ze strany AMD se uživateli dostalo odpovědi s tím, že AMD nemá stanovený pevný termín vydání série Radeon 300, avšak na kartách provádí poslední úpravy a jakmile bude datum jasné, bude zveřejněno na Facebook profilu AMD. Odpověď přímo na otázku zda karty výjdou ještě před vydáním PC verze GTA V tedy uživatel nedostal... ale kdo ví, třeba Rockstar vydání opět odloží.

Nutno podotknout, že AMD momentálně hraje do karet přechod na jejich karty některých nespokojených zákazníků NVIDIA, kteří vrátili či prodali GPU GeForce GTX 970, kartu dodávanou se 4 GB VRAM, ale údajně využívajicí pouze 3,5 GB.

AMD dodělává poslední úpravy na sérii Radeon 300
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroje: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama