nejtensi-smartphone-na-svete-coolpad-ivvi-k1-mini-ma-v-pase-jen-4-7-mm
Novinka Nejtenší smartphone na světě? Coolpad Ivvi K1 Mini má v pase jen 4,7 mm

Nejtenší smartphone na světě? Coolpad Ivvi K1 Mini má v pase jen 4,7 mm

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 2. 2015 17:00 1

Neznámá čínská značka představila nový smartphone, který má nejtenčí tělo na světě. Překonává tak nedávno představený model Vivo X5 Max, který je tlustý jen 4,8 milimetru.

Reklama

Držet alespoň několik měsíců titul „nejtenčí smartphone“ výrobce nepřestává vábit. Důkazem je čínská novinka Coolpad Ivvi K1 Mini s profilem tlustým jen 4,7 milimetru.

Štíhlý telefon se svými specifikacemi řadí do střední třídy. O pohon nového přístroje se stará čtyřjádrový procesor Snapdragon 410, který doplňují 1 GB RAM a 8GB uživatelská paměť. Hlavní fotoaparát disponuje rozlišením osm megapixelů. Čelní foťák pro selfie a videohovory je pětimegapixelový. Ultraštíhlý profil telefonu se podepsal na kapacitě baterie – hodnota 1 800 mAh není vyloženě tragická, ale také neznamená žádný důvod k radosti.

Displej Coolpad Ivvi K1 Mini má úhlopříčku 4,7 palce a rozprostírá se na něm HD rozlišení 1 280 × 720 obrazových bodů. Telefon podporuje LTE, WiFi a Bluetooth. Součástí výbavy je také infraport umožňující ovládání domácí elektroniky.

Coolpad Ivvi K1 Mini je v prodeji za 174 eur, tedy v přepočtu za necelých 5 tisíc korun, a to v bílém provedení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama